Skip to main content
FREE WORLDWIDE STANDARD SHIPPING 🌐✈️ ON ORDERS ABOVE $199
SHOP NOW, PAY LATER WITH AFTERPAY    CONTACT NO. 1-650-340-8688
Select Currency
MD® Ultimate Beauty Drink - 150 g, 30 Servings - MD
MD® Ultimate Beauty Drink - 150 g, 30 Servings - MD
MD® Ultimate Beauty Drink - 150 g, 30 Servings - MD
MD® Ultimate Beauty Drink - 150 g, 30 Servings - MD
MD® Ultimate Beauty Drink - 150 g, 30 Servings - MD
MD® Ultimate Beauty Drink - 150 g, 30 Servings - MD
MD® Ultimate Beauty Drink - 150 g, 30 Servings - MD
MD® Ultimate Beauty Drink - 150 g, 30 Servings - MD
MD® Ultimate Beauty Drink - 150 g, 30 Servings - MD
MD® Ultimate Beauty Drink - 150 g, 30 Servings - MD
MD® Ultimate Beauty Drink - 150 g, 30 Servings - MD
MD® Ultimate Beauty Drink - 150 g, 30 Servings - MD

MD® Ultimate Beauty Drink - 150 g, 30 Servings


$60.00

Research shows that nutri-cosmetics and food-based ingredients can promote younger looking skin by way of smoothness and suppleness.

Pharmaceutical grade ingredient to support skin collagen production and hydration 150 grams Serving size: 5 grams. 30 Servings per container / 25 Calories per serving

"After 2 weeks, my skin is much softer and plumper. Add it to my shake each morning." Keira E

 

Note that this product is not intended to cure, diagnose, prevent or treat any disease. As the aforementioned details have not been evaluated by the Food and Drug Administration.


It is formulated with the highest quality of wild Norwegian white fish collagen that is clean and biologically active (Collagen type I & III).

Our beauty collagen drink is induced with vitamin C, olive leaf, amino acids, pomegranate, green tea, resveratrol, olive extractsand a proprietary blend of peptides to support heathy skin, joint and hair.

Green Tea :
Provides protection from environmental free-radical damage, with excellent anti-inflammatory benefits.

Hyaluronic Acid :
Absorbs up to 10 times its weight in water keeping the skin and joint plump and well hydrated.

Collagen I And III :
Improves skin texture and firmness to reduce the appearance of fine lines and wrinkles.
Type 1 and 3 collagens diminish significantly as we age causing signs of skin to sag and loss its tone. By ingesting the right type of collagen from Norwegian white fish, one can notice softer skin, hair and joints in 2-4 weeks.

Mix 1 teaspoonful (5 grams) with 8 oz of choice liquid (fruit juice, purified water, or smoothie) daily.

For faster results from our hair and nail supplement, take two servings per day.

Note :
This product is not intended to cure, diagnose, prevent or treat any disease as the aforementioned details have not been evaluated by the Food and Drug Administration.

- Made with the highest quality of wild Norwegian white fish collagen
- Packed with rich nutrients
- Improves health of Hair, Skin, Joint & Nails

1. What are the benefits of MD® Beauty Drink?
Answer : Reduce fine lines, more supple moist skin, stronger hair and nails, improve joint mobility.

2. Why does the formula contain amino acids, anti-oxidants and vitamin C?
Answer : These are important for our body to make strong collagen bonds

3. How soon will I notice result?
Answer : For joints and skin, about 1-2 weeks.

4. Does it taste fishy?
Answer : No, powder is tasteless

5. Where does the collagen come from?
Answer : Collagen is derived from natural caught fish from Norway

6. What is pharmaceutical grade nutriceutical mean?
Answer : It means it is the highest grade of raw material for consumption

7. Why Type 1 and Type 3 Collagen?
Answer : Our body does not make these important collagen after age 35. We need to replenish by taking it orally.

8. Why does MD® Beauty Drink work so quickly?
Answer : Size of the collagen is bio degraded so it can be easily absorbed for faster results.

9. Is MD® Beauty Drink made in USA?
Answer : Yes, MD® Beauty Drink is made in USA in a FDA registered GMP facility that is registered with FDA for food and cosmetics

$60.00

Purchase options

CUSTOMER REVIEWS

Customer Reviews

Based on 6 reviews Write a review

Your Cart

Your cart is currently empty.
Click here to continue shopping.
Thanks for contacting us! We'll get back to you as soon as possible. Thanks for subscribing Thanks! We will notify you when it becomes available! The max number of items have already been added There is only one item left to add to the cart There are only [num_items] items left to add to the cart